Kosár funkció:

A honlapon elérhető kosár funkció nem képeztet automatikusan megrendelést. Ez alapján csak egy árajánlat kérés érkezik be a META Vasipari Kft.-hez, amire kollégáink néhány napon belül megadják ajánlatunkat.

Árajánlat kérés:

A pontos folyamat a szolgáltatásaink menüpont alatt részletezve van.

Megrendelés:

Amennyiben az általunk küldött ajánlatot megfelelőnek találja, akkor az Ön céges folyamatától függően vagy egy hivatalos céges megrendelőt küld nekünk, vagy az ajánlatunkra válaszként emailben küldi megrendelését.

Megrendelés visszaigazolás:

A beérkezett megrendelések alapján kollégáink elkészítenek egy megrendelés visszaigazolás dokumentumot, melyen az ajánlaton szereplő adatok mellett megadásra kerül, hogy a termékek ütemezett elkészülési ideje melyik naptári hétre várható. Ezt a dokumentumot visszaküldjük Önnek ellenőrzésre. Ez azért nagyon lényeges, mert ez képezi a gyártás / számlázás alapján, így ha itt valami nem úgy szerepel mint ahogy Ön elképzelte, akkor még van lehetőség módosítani. Éppen ezért kérjük, hogy a kézhezvételt követően nézze át, és ha minden rendben van, akkor aláírásával küldje vissza, melyből tudjuk, hogy kezdhetjük a vállaltak teljesítését.

Fizetés feltételek:

A fizetési feltételt minden esetben egyedileg határozzuk meg, és ez az információ minden esetben része az ajánlatunknak.

Számlázás:

Végszámlánkat minden esetben szállítást követően állítjuk ki a szállítólevél alapján.

Ha úgy vállaljuk a teljesítést, hogy előre kell fizetni szállítás előtt egy részt vagy a teljes összeget, akkor az előleg összegének beérkezésekor egy előleg számlát állítunk ki, majd a szállítást követően a végszámlán ezt az előleg összeget levonjuk a végösszegből.

A számlákat postai úton juttatjuk el a vevő számlázási címére.

Szállítás:

A szállítási lehetőségek a szolgáltatásaink menüpont alatt vannak részletezve.

Csomagolás:

A termékeink nyújtható stretch fóliába vannak csomagolva karton élvédőkkel. Ez a csomagolási mód megfelelő védelmet biztosít a termékeknek a por és kosz elleni védelemmel szemben, melyek átlagos szállítási körülmények között érhetik a termékeket, de erősebb mechanikai behatással szemben nem védik a terméket.