Árajánlat készítés:

Az első és legfontosabb, az árajánlat készítés. A honlapunkon feltüntetett árak minden esetben a META Vasipari Kft. telephelyén átadással értendők. Kétféleképpen küldhet nekünk árajánlat kérést:

  • A honlapon lévő kosár funkcióval. Az ott összeállított adatok alapján beérkezik hozzánk az Ön ajánlat kérése, melyre mi elkészítjük legjobb ajánlatunkat és a megadott email címre visszaküldjük.
  • Emailben elküldi nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy milyen termékből mennyit szeretne, milyen színben, milyen zárral, szállítással (szállítási címmel), stb.

Az ajánlat kérésben kérjük minden esetben adjon meg telefonos elérhetőséget is, hogy kollégáink kérdés esetén meg tudják keresni. Az árajánlat készítési funkció természetesen minden esetben díjmentes az Ön/Önök részére.

Telefonos tanácsadás / helyszíni felmérés:

Amennyiben szükségük van segítségre, szívesen állunk rendelkezésükre.
Elsődlegesen minden esetben egy telefonos egyeztetést javasolnánk, amikor is körvonalazódik, hogy milyen funkciót kellene a termékeknek ellátni. Ez alapján kollégáink megpróbálják Önökkel együtt megtalálni a legmegfelelőbbe megoldást. Amennyiben a projekt igényli és kollégáink is úgy ítélik meg, akkor helyszíni felméréssel is tudjuk segíteni a munkájukat.

Berendezés terv elkészítésének támogatása:

Amennyiben rendelkezésre áll a berendezendő helyiség / helyiségek tervrajza és tudják, hogy mennyi szekrényt – vagy öltözőszekrények esetében mennyi főre szeretnének szekrényt önállóan, paddal vagy cipőtartóval – biztosítani, akkor segítünk kigondolni, megtervezni a rendelkezésre álló hely legoptimálisabb kihasználásával a berendezést.

Szállítás / helyszíni beállítás:

Az utóbbi évek trendje, hogy a vevők 99%-a szállítással együtt kéri a terméket. Ebben mi partnerek vagyunk, és természetesen meg tudjuk oldani. A szállításnál négy lehetőség kínálkozik:

  • Dolgozóink szállítják a terméket saját autóval, és ekkor lehetőség van helyszíni beállításra is az előre leegyeztetett módon.
  • Szállítmányozó cég autójára mi itt felrakjuk az árut, és a fuvarozó a megadott címen lerakja az árut. Ebben az esetben a fuvarozó csak leadja az árut, beállítást nem végez, az minden esetben a vevő feladata.
  • A vevő küld fuvarozót a termékért. Ekkor figyelembe kell venni, hogy a termékeink olyan kialakításúak, hogy állítva kell őket szállítani. Így figyelembe kell venni, hogy megfelelő magasságú autó érkezzen a termékért.
  • Az utolsó megoldás, amikor a vevő jön el az áruért, és itt kollégáink segítenek a termékeket a szállító járművön megfelelően elhelyezni.

Ha mi szervezzük a szállítás, akkor annak a költségét minden esetben csak a termékek típusának és darabszámának pontos ismeretében tudjuk megadni. (Ezért is nem lehet automatizálni a megrendelést a honlapunkon.)

Egyedi termékek gyártása:

Egyedi terméknek nevezünk minden olyan terméket, ami kicsit vagy nagyon eltér attól, mint amit a sztenderd termékeink között lát.

Ilyen lehet például, ha egy kicsit alacsonyabb, keskenyebb, esetleg mélyebb szekrényre van szükség vagy teljesen más belső felszereltségre. Mivel fémszekrény / fémbútor gyártók vagyunk ezért meg tudjuk oldani az egyedi kialakításokat is. Ehhez azonban mindig egyedi egyeztetés és árajánlat szükséges.